NLP: het is een begrip dat je misschien de laatste tijd al vaker voorbij hebt zien komen. Tegenwoordig hoor je het vaker op TV en ook op sociale media komt de term vaker voorbij. Maar wat is het precies en hoe kun je het gebruiken? NLP betekent Neuro Linguistisch Programmeren en draait om het bewuste- en onbewuste gedrag. Het draait erom hoe jij dingen aanpakt en hoe je deze zaken kunt veranderen. Zo kun je oude en onbewuste patronen doorbreken en dit gebruiken door effectiever en beter te communiceren: dit is niet alleen handig in je persoonlijke leven maar ook in je business. Een NLP training voor je business kan je dus erg veel voordelen opleveren!

 

NLP training business: wat leer je?

Wanneer je een ondernemer bent of een ondernemende baan hebt zul je waarschijnlijk veel in contact zijn met anderen. Dit kunnen klanten zijn maar bijvoorbeeld ook collega’s. Met deze mensen voer je vaak gesprekken en kom je in leuke- maar ook minder leuke situaties terecht. Hoe ga je met deze situaties om? Dat is vaak onbewust. Via de NLP voor business training leer je hoe je een juiste connectie en verbinding maakt en hoe je jouw zwakke punten in kaart kunt brengen. En nog belangrijker? Hoe je deze zwakke punten om kunt zetten in nieuwe, verbeterde punten. Zo kun je patronen uit het verleden doorbreken en leer je anders denken.

 

Goede begeleiding is belangrijk

Een NLP-training kan een emotioneel en intensief proces zijn. Wellicht zijn er trauma’s of gebeurtenissen van vroeger die ervoor kunnen zorgen hoe jij op bepaalde situaties reageert. Het terugbrengen van deze herrineringen kan daarom emotioneel zijn. De juiste begeleiding is daarom erg belangrijk. Zo weet je dat je jouw oude manier van denken om kunt zetten in iets positiefs en krijg je hier de juiste hulp en tools bij van een goede begeleider.