Zwangerschap

Een zwangerschap is altijd een bijzondere periode in je leven. Zeker wanneer je voor de eerste keer zwanger bent is de transformatie die je lichaam ondergaat, samen met de hormonale veranderingen een echte unieke gebeurtenis. Je lichaam is totaal zichzelf niet meer en voelt tegelijk heel bijzonder aan. Je wist dat het mogelijk was maar nu je het zelf meemaakt weet je pas echt hoe het voelt. Het is een heel bijzonder en uniek moment tussen jou en je kind. Waarom zou je dit mooie moment niet vastleggen met een uniek 3D beeld van je zwangere buik?

De beelden worden gemaakt met een scanner

Een 3D beeld zwangere buik wordt gemaakt met een scanner. Het maken van de scan om het 3D beeld zwanger vast te leggen duurt ongeveer 45 minuten en gebeurt met hoogwaardige en veilige technologie. Hiermee wordt exact jouw lichaamsvorm vastgelegd tijdens deze mooie momenten in jouw zwangerschap. Het wordt een bijzonder en persoonlijk beeld om deze momenten nooit meer te vergeten. Kortom, dit is een tijdloze herinnering die zichtbaar en vooral tastbaar is. Zeker wanneer de zwangerschap ten einde is, is het beeldje zwangere buik een prachtig werk om nog te hebben om op alle herinneringen van de zwangerschapsperiode te kunnen terug kijken.

 

Zwangerschaps beeld van brons, koper… Alle keuzes zijn aan jou

De 3D beelden van zwangere buik zijn natuurlijk van hoogwaardig materiaal gemaakt. Je kan meerdere metaalsoorten kiezen zoals brons, koper of vele andere materialen. Hiermee kunnen de beelden dus ook buiten in de tuin mooi tot hun recht komen. Je kan zelf verschillende keuzes maken over het beeldje, alle keuzes zijn aan jou. Naast de verschillende materialen kan je ook het formaat en de kleuren zelf uitzoeken. Zo kan je jouw beeldje persoonlijk maken en aan al je wensen laten voldoen. Een decoratie van je eigen zwangerschap die perfect in of buiten jouw huis past.